Her er eleme

nt 2.

Kundesentraler fra Danfoss

Provak forhandler kundesentraler og automatikk fra Danfoss. Kundesentralene designes etter dine behov og ønsker. Som standard leveres kundesentralene med Danfoss komponenter, men sentralene kan også leveres med komponenter fra andre produsenter, dersom dette er ønskelig.

Danfoss har siden starten i 1970 tilvirket et stort antall kundesentraler, og kundesentralene selges i mer enn 20 land. Den kompakte konstruksjonen og raske og enkle monteringen, gjør kundesentraler fra Danfoss til en av de mest økonomiske innen fjernvarmemarkedet. Mer enn 40 års forskning og utvikling har gjort kundesentraler og varmevekslere fra Danfoss effektive og pålitelige.

Sentralene har god regulering og optimale komponenter, som sikrer en stabil drift. Den stive rammen og kompakte konstruksjonen holder komponentene stabilt på plass, både ved service og ved inntransportering. Konstruksjonen sikrer en rask og enkel montering og sentralene kan leveres med tilkobling i topp, side eller bunn etter kundens ønske. Sentralene blir designet for at service skal være enkelt, med tilgang til alle komponenter fra fremsiden. Lav total eierkostnad, komponenter av høy kvalitet, lang levetid og optimal regulering gjør kundesentraler fra Danfoss til et meget godt valg.

 
Kundesentraler er spesialkonstruerte vekslersentraler, som står mellom primær- og sekundær side i et fjernvarme- eller fjernkjølenett. Kundesentraler benyttes i større leilighets- og industribygg.